Screenshot 20210511 180240

Søker kjøkkensjef:

Kjøkkensjef på unike Ringholmen «mellom hav og fjell»

Ringholmen er perle av en liten øy utenfor Tustna i Aure kommune. Vi har havet som spiskammers og høster egne råvarer fra havet rett utenfor døra.

 

Vi er i dag en sesongbedrift med hovedvekt på aktivitet i april – september. Vi tilbyr overnatting, restaurant og aktiviteter. Vi ønsker å videreutvikle Ringholmen til helårsbedrift og du får mulighet til å være med på en spennende reise sammen med oss! Vi kan tilby mat til ca 250 gjester, og har 20 dobbeltrom med plass til ekstrasenger. Vi har allerede stort fokus på kortreist kvalitetsmat, men ønsker oss en drivende engasjert kjøkkensjef som kan heve nivået ytterligere.

Vi søker etter deg som ønsker å være vårt kulinariske ansikt utad, og bidra til å sette Ringholmen på kartet som en kulinarisk destinasjon.

 

Du må være engasjert og kvalitetsbevisst – i tillegg til å ønske å være med å videreutvikle Ringholmen som en spennende aktør i reiselivet. Vårt fokus er sjømat og du må ha interesse for- og kunnskap om råvarene, samt kunne samarbeide med lokale matprodusenter og leverandører.

Vi søker etter en kreativ og faglig dyktig kjøkkensjef, som har brennende engasjement for matopplevelser med lokalmat. Samtidig må du være fleksibel og kunne ta andre arbeidsoppgaver ved behov. Kjøkkenet kan utbedres noe, og du vil få mulighet til å være med på å påvirke løsningen.

Arbeidsoppgaver
Som kjøkkensjef på Ringholmen vil du få muligheten til å utvikle ditt talent og prøve deg på spennende utfordringer, innen sjømat og annen lokalmat.  Du vil delta i utvikling og planlegging av menyer både til restauranten, selskap og eventer. Vi ser etter deg som ønsker å servere det beste innen à la carte og buffet, tilpasset sesong og gjester.

  • Ansvarlig for å lede kjøkkenteamet
  • Planlegging av meny og priser sammen med daglig leder
  • Planlegging og organisering av innkjøp og daglig drift av kjøkken
  • Utvikle og implementere rutiner for kjøkkenpersonalet.
  • Ansvar for å følge opp IK-mat rutiner
  • Bestilling av varer og varetelling
  • Kvalitetssikre maten
  • Fleksibel, må kunne ta andre arbeidsoppgaver ved behov
  • Bidra til innhøsting av råvarer til kjøkkenet

Ønskede kvalifikasjoner

  • Fagbrev som kokk. Erfaring kan kompensere for manglende fagbrev
  • Være inspirert av, og ha interesse for sjømat og tradisjonsmat
  • Energisk og ha pågangsmot
  • Er fleksibel, jobber godt under press og har en profesjonell og personlig tilnærming til kolleger og gjester
  • Kjennskap til IK-mat
  • Forståelse for økonomisk og kostnadseffektiv drift
  • Er strukturert
  • Båtførerprøven er ikke et krav, men en fordel. Opplæring vil bli gitt
  • Beherske norsk muntlig og skriftlig svært godt
  • Førerkort klasse B

Personlige egenskaper

  • Liker å tenke nytt, men også glad i tradisjonsmat
  • Har sans for humor og liker å ha det gøy på jobb
  • Kunne bo på Ringholmen i sesong.
  • Sosial, men også trives i eget selskap

Vi tilbyr

  • lønn etter avtale.
  • Svært gunstig kost og losji betingelser.
  • Naturskjønne omgivelser med hav, holmer og høye fjell. Mulighet for avslapping ved å bruke naturen.
  • Tilgang til båt
  • Unik mulighet for å være med på å bygge opp en mat destinasjon
  • En mulighet til å bli en del av familien på Ringholmen!

Stillingsprosent: 100% på sommer, men i lavsesong vil vi måtte planlegge sammen hvordan stillingen skal fylles og vi gjør oppmerksom på at det sannsynligvis ikke vil være rom for en 100% stilling i starten. Lykkes vi med utviklingsplanene du skal være med på vil dette endre seg!

Send søknad og CV til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

For spørsmål, kontakt Kristine Lie, tlf: 48156131 eller mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vi har åpent for grupper o.l. på bestilling hele året. Ta kontakt på tlf: 48156131 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

 
Helgen 13. - 16. mai åpningstider:
Torsdag 13. mai: 14.00 - 20.00
Fredag 14. mai: 14.00 - 22.00 (fullt 18.00 - 20.00) kun bordbestilling
Lørdag 15. mai: 14.00 - 22.00 (fullt 18.00 - 20.00)kun bordbestilling
Søndag 16. mai 14.00 - 18.00
Kontakt oss på telefon 48156131
Velkommen
RESTAURANT - BAR

Vår restaurant, var en gang i tiden et fiskemottak, hvor det ble produsert tørrfisk og klippfisk.  Restauranten byr på koselig atmosfære og vi kan se spor etter produksjonen. 

Klippfisk er selvsagt på menyen i tillegg til viltburger med hjort fra nærområdet. 

 

baren 1280
restaruant vindu b
GRUE - HEMS

grue buffet 5m

kaffe 2 1280

 

 

STORSALEN 

 

Vi har eget lokale for alle typer festarrangement og andre forespørsel fra grupper. I Storsalen kan det dekkes til ca. 100-120 personer.  

 

 

 

langbord oppdekt2 b B