☀️ HELGEN 20. - 22. JUNI ☀️
ÅPNINGSTIDER:
- Fredag 20. juni: 16:00 - 22.00 (Kjøkkenet stenger kl. 20.00
- Lørdag 21. juni: Kl. 13:00 - 22:00 (kjøkkenet stenger kl. 20:00)
- Søndag 22. juni: Kl. 13:00 - 17:00
Vi setter stor pris på at alle som ønsker å reservere bord gjør dette 🙏🏼 Send en e-post på
Vår meny denne helgen :
* Ringholmens bacalao * Viltburger av hjort og ovnstekte poteter, * Pulled pork burger med ovnstekte poteter, * Reker med loff og sitron (300gr. /500gr.) Vi gjør også oppmerksom på at ønsker man Ovnsbakt Klippfisk Loins med mandelpotetstappe må dette forhåndsbestilles senest dagen før🐟
BÅTAVGANGER ALLE DAGER (kun ved påmelding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / telefon 48424315): Ønskes det andre tider enn under, vennligst ta kontakt.
- Fredag: Fra Ringholmen & Tustna Småbåthavn: 18:00 Fra Ringholmen Sjøhus : kl. 20:00
- Lørdag:
- Fra "Ringholmen & Tustna Småbåthavn": kl. 13:45, 15:30 og 17:45
- Fra Ringholmen Sjøhus: kl. 15:45, 17:30, og 20:00
- Søndag:
- Fra "Ringholmen & Tustna Småbåthavn": kl. 13:00 og 15:15
- Fra Ringholmen Sjøhus: kl. 15:00 og 17:15
BOOKING AV FELLES BADSTUE:
Vi fyrer opp våre nye flytende badstuer også denne helgen 💧 Man booker plass i felles badstuen for 1 t og 30 minutter, og tidsrommene man kan velge mellom er:
- Fredag: på forespørsel.
- Lørdag:
- 14:00 til 15:30
- 15:45 til 17:15
- 18:00 til 19:30
- Søndag:
- 13:15 til 14:45
15:30 til 17:00
- 13:15 til 14:45
Hver badstue tar opptil 6 personer og koster kr. 250,- per person for 1 t og 30 minutter. Ønsker man å leie en badstue privat så er dette selvsagt også mulig og prisen er da kr. 1500,-. All booking gjøres enklest med en e-post til post@ringholmen.no eller på telefon 48424315.
VELKOMMEN TIL RINGHOLMEN SJØHUS 🌊
I vår restaurant i brygga får du smake sjømat på sitt aller beste, med råvarer hentet rett fra matfatet rundt oss. Hovedattraksjonen på menyen er selvfølgelig klippfisken fra Tustna, tilberedt med stolthet og respekt for tradisjonene. Ikke gå glipp av vår berømte bacalao, en rett som får smaksløkene til å danse! Vi har ikke kun
råvarer fra havet – vi serverer selvsagt også blant
annet hjort fra Aure. Vi samarbeider tett med
lokale leverandører og lager alt vi kan fra bunnen
av – slik blir smaken ekte, fersk og uforglemmelig.
Restauranten byr på koselig atmosfære og vi kan se spor etter produksjonen.Klippfisk er selvsagt på menyen.
Vi tar imot bestilling på grupper, kurs/konferanse, team bulding o.l. Ta kontakt på mail: