Ringholmen restaurant og sjøkafé

 ☀️ HELGEN 13. - 15. JUNI ☀️

 

Vi går nok en travel helg i møte, og på fredag har vi alt helt fult hus og holder derfor stengt for andre enn de som skal på lukket selskap 😅. Men lørdag & søndag er det muligheter for å ta turen ut til oss i havgapet 🌊

ÅPNINGSTIDER:
  • Fredag 13. juni: STENGT FOR LUKKET SELSKAP
  • Lørdag 14. juni: Kl. 13:00 - 22:00 (kjøkkenet stenger kl. 20:00) 
  • Søndag 15. juni: Kl. 13:00 - 17:00

Vi setter stor pris på at alle som ønsker å reservere bord gjør dette 🙏🏼 Send en e-post på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring oss på telefon 48424315. Vi gjør også oppmerksom på at ønsker man Ovnsbakt Klippfisk Loins må dette forhåndsbestilles senest dagen før🐟 

BÅTAVGANGER ALLE DAGER (kun ved påmelding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / telefon 48424315):
  • Lørdag:
    • Fra "Ringholmen & Tustna Småbåthavn": kl. 13:45, 15:30 og 17:45 og 20:00
    • Fra Ringholmen Sjøhus: kl. 15:45, 17:30, 19:45 og 22:00
  • Søndag:
    • Fra "Ringholmen & Tustna Småbåthavn": kl. 13:00 og 15:15
    • Fra Ringholmen Sjøhus: kl. 15:00 og 17:15
BOOKING AV FELLES BADSTUE:

Vi fyrer opp våre nye flytende badstuer også denne helgen 💧 Man booker plass i felles badstuen for 1 t og 30 minutter, og tidsrommene man kan velge mellom er:

  •  Lørdag:
    • 14:00 til 15:30
    • 15:45 til 17:15
    • 18:00 til 19:30
    • 20:15 til 21:45
  • Søndag:
    • 13:15 til 14:45
      15:30 til 17:00

Hver badstue tar opptil 6 personer og koster kr. 250,- per person for 1 t og 30 minutter. Ønsker man å leie en badstue privat så er dette selvsagt også mulig og prisen er da kr. 1500,-. All booking gjøres enklest med en e-post til post@ringholmen.no eller på telefon 48424315.

VELKOMMEN TIL RINGHOLMEN SJØHUS 🌊

2023 05 06 08.08.01red60
 

I vår restaurant i brygga får du smake sjømat på sitt aller beste, med råvarer hentet rett fra matfatet rundt oss. Hovedattraksjonen på menyen er selvfølgelig klippfisken fra Tustna, tilberedt med stolthet og respekt for tradisjonene. Ikke gå glipp av vår berømte bacalao, en rett som får smaksløkene til å danse! Vi har ikke kun
råvarer fra havet – vi serverer selvsagt også blant
annet hjort fra Aure. Vi samarbeider tett med
lokale leverandører og lager alt vi kan fra bunnen
av – slik blir smaken ekte, fersk og uforglemmelig.

Restauranten byr på koselig atmosfære og vi kan se spor etter produksjonen.Klippfisk er selvsagt på menyen.

veranda frem 60

 Vi tar imot bestilling på grupper, kurs/konferanse, team bulding o.l. Ta kontakt på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller tlf: 48424315